ArcGIS для Организацій

Розширюйте можливості вашої організації з ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise - ключовий компонент платформи ArcGIS, повнофункціональна ГІС, яка працює за межами вашого брандмауера, у вашій інфраструктурі, локально і в хмарі, а також сумісна з іншими корпоративними системами і правилами організації.

Гнучке використання

Все залежить від вас. ArcGIS Enterprise працює на системах Windows і Linux, на вашій локальній інфраструктурі в межах брандмауера, або на хмарних платформах, як Esri Managed Cloud Service.

Дізнайтесь більше

Спеціально для організацій

У вас є ІТ вимоги, і ArcGIS Enterprise спроектована для відповідності цим вимогам. Це гнучка ГІС платформа, що підтримує готовність вашої організації.

Дізнайтесь більше

Будувати, розширювати і автоматизувати

Будуйте і розгортати додатки, розширюйте ArcGIS додатковим функціоналом, автоматизуйте загальні адміністративні завдання. Все це ви можете зробити з ArcGIS Enterprise. Дивіться всі наші інструменти розробника в ArcGIS for Developers.

Дізнайтесь більше

Почніть роботу з ArcGIS Enterprise - це легко

ArcGIS Enterprise - повнофункціональна картографічна і аналітична платформа, яка включає потужний ГІС сервер плюс спеціалізовану веб-ГІС інфраструктуру для організації та спільної роботи.

      Ви отримуєте:
  • Корпоративний портал для організації ГІС активів і надання доступу до них.
  • Сховище даних для безпечного зберігання і швидкого доступу до карт і даними.
  • Додаткові можливості ГІС для відображення в реальному часі і обробки великих обсягів даних.
  • Ще більше можливостей, коли ви виберете розширення для ГІС сервера.
  • Корпоративну базу геоданих - основу зберігання і управління геоданих.

Дізнайтесь більше

Приклад впровадження

"Карта стала найважливішим ресурсом для обміну інформацією в Lyse. Можливість доступу на всіх типах пристроїв виявилася особливо важливим інструментом для наших польових команд." Geir Arve Vika, Lyse Energi

Доступ польових команд до інформації компанії

Норвезька промислова група Lyse Energi управляє гідроенергетикою і розподілом електроенергії, централізованим теплопостачанням, газорозподілом і оптоволокном Інтернету і телевізійних послуг. Для ефективного управління активами своїх мереж компанії потрібне надійне визначення місцеположення.

Lyse Energi використовує картографічний портал, завдяки якому ArcGIS Enterprise може надавати польовим командам сучасні веб карти за допомогою мобільного додатку. Інформація, доступна через карти, включає в себе комунальні мережі, заплановані проекти, поточні роботи, робочі замовлення, клієнтів і землекористування.

Портал картку, потрібно ввести більш ніж половиною з 1000 співробітників Lyse Energi. І більше 100 техніків використовують додаток кожен день. Польові бригади повідомляють про щоденну економії 30 хвилин часу, витраченого на пошук інформації. Більш швидкий доступ до карт також призводить до зменшення часу пошуку несправностей і поліпшенню подачі живлення, послуг Інтернету і телебачення.

"ГІС не тільки є невід'ємною частиною нашої щоденної діяльності в сфері нерухомості, а й швидко стає загальною платформою по всій компанії."

Rob Payne, Chick-fil-A

Картографування ресторанів Chick-fil-A

Chick-fil-A - найбільша мережа ресторанів швидкого обслуговування в США, має понад 1800 точок в 44 штатах і дохід в 5 млрд. Доларів на рік.

Компанія впровадила ArcGIS у своїй власній інфраструктурі для підтримки строгих вимог безпеки і надійного контролю над бізнес-даними і додатками. Таке впровадження надає Chick-fil-A гнучкість і можливості корпоративного хмарного рішення ГІС, одночасно забезпечуючи управління серверами, мережами і базами даних.

Використання ArcGIS Enterprise з порталом дозволяє співробітникам виявляти, використовувати і мати спільний доступ до ГІС активів всередині організації. ArcGIS забезпечує для Chick-fil-A отримання потрібної інформації для потрібних людей по всій організації.

Наприклад, аналітики з нерухомості Chick-fil-A використовують ArcGIS для доступу до внутрішніх даних, таким як нові місця розташування магазинів, продажу та дані опитування клієнтів. Вони підсилюють ці дані за допомогою демографічних і психографических наборів даних від Esri і з інших джерел.

«Нам потрібна інформація, в тому числі карти і просторова аналітика, легко доступна і зручна у використанні»

«Це також повинно забезпечити нам впевненість в прийнятті серйозних, часто дуже дорогих рішень. Нам потрібне рішення, яке працює як з веб-додатками, так і на мобільних пристроях в режимі реального часу».

Чан Лі, старший аналітик ГІС Chick-fil-A.

Ми підтримуємо вашу роботу

Esri надає ресурси, які допоможуть вам отримати максимальну віддачу від ArcGIS Enterprise, включаючи документацію, технічну підтримку, навчальні вправи і відео. У співтоваристві Esri користувачі діляться своїм досвідом і кращими практиками.