Поширені питання

Загальні питання

Що таке обліковий запис ArcGIS, і чим вона відрізняється від облікового запису Esri?

Обліковий запис ArcGIS забезпечує вам доступ до ArcGIS. Це може бути персональна обліковий запис або обліковий запис організації. Обліковий запис Esri забезпечує доступ до веб-ресурсів Esri, наприклад, My Esri та GeoNet, і дозволяє керувати повідомленнями email від Esri. Це теж персональна обліковий запис. Можна увійти в ArcGIS під своїм обліковим записом Esri і працювати з загальнодоступними компонентами ArcGIS. Якщо ваш обліковий запис ArcGIS є персональною, ви автоматично отримуєте доступ до веб-ресурсів Esri. Якщо ваш обліковий запис ArcGIS є обліковим записом організації, ваш адміністратор може дати вам доступ до веб-ресурсів Esri, включивши доступ до Esri для вашого профілю.

Як мені зв'язатися з користувачами ПЗ Esri в інших країнах?

Ви можете відвідати GeoNet - мережевий ресурс, де учасники спільноти Esri - користувачі, партнери, співробітники Esri та інші фахівці в ГІС спілкуються і діляться досвідом. Ви можете більше дізнатися про практичні питання використання ПЗ Esri та досвіді застосування ГІС у вашій галузі.

Де можна отримати довідкову інформацію про продукти Esri?

Всі продукти забезпечені дуже зручною і доступною довідковою інформацією, яку ви можете отримати буквально «на льоту», не відриваючись від роботи. Ви можете вивчити також спеціалізований ресурс.

Як я можу навчитися використовувати програмне забезпечення Esri?

Esri надає великі можливості для розвитку своїх користувачів, регулярно проводячи різноманітні заходи для навчання, в тому числі і безкоштовні семінари та веб-курси. Ви можете більше дізнатися про це на ресурсі https://www.esri.com/training.

Слідкуйте за новинами Esri, Esri Ukraine і ECOMM Co, щоб отримувати регулярні оповіщення про події.

В Україні консультаційні послуги з використання ПЗ Esri надає компанія ECOMM Co.

Як зрозуміти, які програмні продукти Esri необхідні для вирішення моїх завдань?

Зв'яжіться з нами, щоб отримати інформацію про необхідному наборі ПО для вирішення ваших завдань, або перегляньте розділ Галузі і Продукти на нашому сайті.

Навіщо використовувати програмне забезпечення ГІС від Esri, в чому його перевага?

Серед переваг нашої платформи - її цілісність, надійність, потужна технічна, велика спільнота користувачів, найсильніший аналітичний функціонал і міцні позиції світового лідера ринку програмного забезпечення ГІС.