ArcGIS Solutions

ArcGIS Solutions – це набір карт, додатків та готових сценаріїв, які можуть допомогти вирішити конкретні задачі або проблеми вашої організації за допомогою програмних продуктів ArcGIS. Фактично, ESRI надає готове рішення, яке вже впроваджено і перевірено на практиці іншими компетентними фахівцями і дозволяє застосувати ці алгоритми для вашої організації і ваших даних. Все що вам потрібно, це сформувати вашу задачу, знайти найбільш доцільний ArcGIS Solutions, завантажити його і застосувати для своїх даних і ось, вони готові для використання. Рішення від ESRI охоплюють три основні категорії потреб: потреби бізнесу (аналіз ринку та клієнтів, економічний розвиток, моніторинг продуктивності тощо), державні потреби (залучення громадськості, планування сталого розвитку, безпека і охорона) та галузеві потреби (освіта, комунальні мережі, природні ресурси, наука, телекомунікації, архітектура тощо).

Для кожного Solutions завжди надається детальна інструкція по розгортанню рішення. Кожне з ArcGIS Solutions специфічне, але усі вони мають дещо схожу структуру. На прикладі Gas Utility Network Configuration Solution розглянемо що ж містять в собі такі рішення та узагальнений порядок роботи з ними:

1. Перевірте системні вимоги для розгортання даного рішення.

2. Завантажте ArcGIS Solutions Deployment Add-In (надбудова для ArcGIS Pro, яка дозволяє працювати з ArcGIS Solutions) та toolbox для роботи з даним Solutions.

3. За допомогою завантаженої надбудови, скачайте потрібний Solutions на свій комп’ютер та портал.

4. Дослідіть Solutions та підготуйте свої дані. Завантажте дані у проект наданий Solutions.

5. За потреби опублікуйте сервіси, та оновіть додатки.